Cara Nak Letakkan Header

by - Thursday, May 24, 2012


Selamat pagi semua, pagi ini kak eita tanya sha, macam mana nak letak header..al-maklumlah kak eita dah ada header baru..


kak eita boleh klik kanan pada header dan copy url gambar atau ringkasnya boleh save header ni

Cara nak Letakkan, Ikut Step ini

Step 1. Dashboard > Design > Page Element
Step 2. Header > Edit

akan kuar macam ini
Step 3.  kalau ada url header boleh paste terus pada kotak kosong tu, kalau xda boleh ambik dari komputer

Step 4. Save

Dah siap..hasilnya bole jerit sini, secepatnya sha BW hehe..insyallah :)

You May Also Like

4 Comments

  1. nanti akak try buat ye..
    tima kasih banyak2 sha...
    nanti
    sha atar alamat kat emel akak ye...
    roszitaomar@gmail.com....

    ReplyDelete

Assalamualaikum..terima kasih sebab singgah, komen yang baik2 ja tau !! nanti sha singgah blog korang..In Sha Allah :)