Bila Lelaki Merajuk..opss!!

, , 5 comments

Gambar hiasan dr google

Alala bucuk--bucuk hehe~ geli oh..ples lah, sha nda kan pujuk lelaki tengah merajuk..eh..jap, yaka nda akan?? ok tukar topik jap, kang ada yang nda kena layan ni..sob..sob..

ok berbalik pada tajuk entry yang nda hangat, bila si dia merajuk, sha akan buat tak tahu..haha~ kejamnya !! sory-sory..bukan masanya nak tunjukkan kasih sayang..faham kan?? there you are :)

Tadi sha BW di blog pinky sorang ni,Cik Fatisya Pinky cute sangat lah blog dia, miaw-miaw gitu..dia post entry pasal Cara nak pujuk lelaki yang tengah merajuk, dia bagi 3 tips yang sha bole fikir 2x kalau nak buat...bukan apa..nak belajar juga..saja-saja isi pengetahuan..thanks sharing ya..insyallah akan di manfaat bila dah kahwin nanti..


Nota Pink : Biasanya pasangan yang tengah bercakaran akan kemaruk memikirkan si dia, dan pasangan tersebut akan mengharapkan si dia akan memujuknya..dua2 pun sama lah..sehati dan sejiwa..like me and =.=?

5 comments:

  1. brutal ar kan dik.. saya pun kalau husband merajuk jangan harapla saya mo pujuk.. hahahahaha. nda kan sesekali...
    apa barang mo pujuk2 dorang... statement jahat sikit ni..hahahahahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe..sama la kak..tp jgn sgt la..nnt dia minta pujuk org len pla..harap x la kan..hehe

      Delete
  2. smua ada ego masing2.. perlu ada persefahaman.. dan yg paling penting mesti ada kesetiaan.. nasihat kpd adik ni kalo msh sekolah tu baik bljr dulu.. :)

    ReplyDelete
  3. tersentap terus ku dgn cerita ini... menarik !!!

    persis seperti ku.... MALAS nk pujuk lelaki yng merajuk. Tp lelama kesian lak tgk c buah hatiku merajuk...kena mengalah jugak sbb bila time sy merajuk... bersungguh2 dia pujuk dgn mcm2 cara....

    ReplyDelete
  4. laki merajuk... ish.. huduh sangat aih.. hahaha

    ReplyDelete

Assalamualaikum..terima kasih sebab singgah, komen yang baik2 ja tau !! nanti sha singgah blog korang..In Sha Allah :)