Babai Tambalut

, , 10 comments


surat apa yang spongebob peluk tu?
tu tiket terbang ke kampung halaman sabtu ni
excited...awal pula bagitau kan?
hurey..hurey..bestnya..
tapi spongebob nda ikut :( takut dia mabuk udara..haha

di sandakan nanti
sha nak dating dengan hubby


thats my hubby..bukan yang monyet tu..
tp pempuan yang pakai baju biru tu la my hubby
ada yang jeles ka? sila angkat tangan hehe~


ini my nephew tengah bunuh kucing kesayangan sha
ndalah dia tengah cari kutu..haha~
PERHATIAN
so sha akan off9 selama seminggu kot..sebab sana tiada internet..siapa-siapa yang ada deal sponsor dengan sha PM sha k sebelum jumaat ni sha bagi no telepon nak berkenalan dengan abg yang belum kahwin..eh..salah..nak korang inform sha kot-kot ada perubahan tarikh hehe~jangan risau sha setia..ngee~

#tolong jangan rindu sha k :P

10 comments:

  1. selamat pergi selamat pulang . . .
    =))

    ReplyDelete
  2. selamat pergi selamat pulang . . .
    =))

    ReplyDelete
  3. jeles dgn hubby :(

    ReplyDelete
  4. alamak baru kenal dah nk offline plk...selamat pergi dan balik ye sha..

    ReplyDelete
  5. alamakkk dia x takut ngan kucing tuu ye .. aduhhh .. akk lak geli ;)

    ooo selamat pergi dan balik dik ;)

    ReplyDelete
  6. @fieda hehe..akan kembali juga kak fieda :D

    ReplyDelete
  7. @ieda dia xtakut kucing tu kak ieda..mcm antie nya hehe

    ReplyDelete
  8. selamat bercuti..tatatatitititututut...kirim salam kat mak yer...

    ReplyDelete

Assalamualaikum..terima kasih sebab singgah, komen yang baik2 ja tau !! nanti sha singgah blog korang..In Sha Allah :)