Word Verification MENYUSAHKAN !!

, , 8 comments

Actually sha suka jalan-jalan tengok blog orang tapi kadang-kadang malas sangat nak komen
terutamanya bila blog tu ada word verification..menyusahkanlah..


hati terbagi dua pla..nak komen ke tak nak..
komen la tinggal jejak...aih..len kali xmo la datang lagi

korang nak ini berlaku?kalau kena yang panas baran 
confirm bye..bye gaman :D

so mlm ni sha buat tuto bergambar cara nak buang word verification

1. Dashboard > Setting > Comments


2.  Scroll bawah sampai jumpa Show Word Verification


3. Da jumpa, tick No then Save setting

amboi..senang ja kan?
happy blogging :D

8 comments:

  1. Jum singgah sini :D
    http://cappuccinochocolate.blogspot.com/2012/05/sesi-fotografi-yay.html

    kompemm takde word verification tu. Hewhew ^^

    ReplyDelete
  2. nur pun kdg2 blog mcm tu..nur tak komen la..terbantut niat nak komen

    ReplyDelete
  3. terima kasih.. sekarang tiada word verification lagi.. selamat mengomen entri saya..
    http://nurshafikha93.blogspot.com/2012/05/jenis-produk-pengguna.html#comment-form

    JOM FOLLOW

    ReplyDelete
  4. haha taktau pula awak terasa. sori ek. saya pun da tuka jadi no word verification.. hihi maaf skali lagy.. :))

    ReplyDelete
  5. waaah thnks . hehehe .
    ain dah buat . :D
    tak tahu pulak ada benda alah yang mneyusahkan kat blog ain . hahaha

    terima kasihh yaaa

    ReplyDelete
  6. mmg menyusahkan.. tak suka tak suka

    ReplyDelete

Assalamualaikum..terima kasih sebab singgah, komen yang baik2 ja tau !! nanti sha singgah blog korang..In Sha Allah :)