Today is Monday Couple ♥

, , 1 comment

hye peeps, lambat open blog sebab blackout dari jam 3 pagi..ni baru on balik
ngam sangat title hari ni kan? bukan hari dating sedunia la..
ni mesti nda tengok Running man kan..kan..kan?
dengar kata dorang akan shooting di Malaysia? baca entry ini
tapi hanya rumours ja..hampeh !
lau nak datang pun apa salahnya kan? best..best..


sweet monday couple, sha minat sangat..
sha pun baru juga tengok Running Man, banyak lagi Episode lum tengok
korang nak tak lau sha upload dalam blog ni nak bg korang tgk :D
lau xnak xapala..sha offer ja hehe

my monji and gary








I want Running Ball!
Gary: Ji Hyo, do you want the Running Ball?
Ji Hyo: Yes.
Gary: Do you really want it?
Ji Hyo: Yes.
Gary: I only want you! 
enjoy!! :D

1 comment:

  1. salam SHA..kak fieda adalah pemenang dari ga izan-miaduniaku-...hadiah ni kak fieda nk hadiahkan pada rakan blog kak fieda..nanti kak fieda inform balik kat SHA ye..tq..

    ReplyDelete

Assalamualaikum..terima kasih sebab singgah, komen yang baik2 ja tau !! nanti sha singgah blog korang..In Sha Allah :)