Sha komen, Abg Ben terus Follow ?

, , 1 comment

happy holiday to u all
pagi yang penuh semangat..awal-2 da main sims :)

actualy sha nda perasan *bolenya xperasan..abg ben follow..nta bila dia follow..tp excited dan happy la juga dia follow
sha tgk muka cm sha kenal ja..bila move cursor..wow!!!

Thanks abg ben :)

tak percaya?



dia follower sha yang ke 248

kemarin sha tgk FB lyssa ada cerita ttg abg ben
'tips nak dapatkan follower yang berkualiti' >klik cini<
maksudnya sha tergolong dalam follower tu la..*hehe*
sebelum ni mmg suru orang follow balik..*sebab lum tau apa lg*
ya..sha telah sedarkan diri untuk terus mencari follower cm abg ben ckp tu
betul juga apa abg ben cakap kan??

so ni komen sha bila sedar akan kesilapan itu

sha rasa sebab kesedaran sha ni la abg ben follow sha
ya ka abg ben?

#abg ben cukup popular..skg bru sha tau dia nda sombong dan blogger yang berkualiti :)

1 comment:

Assalamualaikum..terima kasih sebab singgah, komen yang baik2 ja tau !! nanti sha singgah blog korang..In Sha Allah :)