Segmen Nak Cursor by sha

by - Friday, April 20, 2012


Habis sudah GA, so sekarang sha nak buat segmen nak cursor pla
ini sebenarnya hadiah keci sha buat sponsor yang menjayakan GA kami hari tu
sha da janji ngn wanie nak bagi dorang cursor
tapi sha nda lah pndai sangat buat
hope kamu suka

syarat-syarat segmen sangat simple
tidak memerlukan buat entry
just komen di entry ini
link blog, warna, icon dan nama yang ingin diletakkan dalam cursor itu

ini adalah contoh cursor yang sha pernah buat









        

kalau nda mau design yg diatas ni, bole gtau sha
Insyallah sha akan buat secepat yang mungkin
segmen ni sampai isnin 23hb April 2012

You May Also Like

15 Comments

  1. link http://rightnot.blogspot.com/
    warna merah
    gmbar Cartoon cartoon takpe.
    nama Hanis

    ReplyDelete
  2. nak juga..
    http://airaamir.blogspot.com
    warna: ungu
    gambar: http://3.bp.blogspot.com/-OlrNH0uEQ-A/T46l3YMYAgI/AAAAAAAAHlU/wsd2fcOnUpY/s1600/Aira.png

    nama: Aira

    thanks~

    ReplyDelete
  3. http://rahsia-pelangi.blogspot.com
    name : Love .
    wrne : pink .
    gamba : http://i.imgur.com/sG27q.jpg

    #kalo sha rase burok buat lhaa gmba ape2 pon . n tuka name ain yea ? btw , sorry crwet :(

    ReplyDelete
  4. sha da buat smua..tngl tgu abis segmen ja..tgu tau :)

    ReplyDelete
  5. http://fyzaitusaia.blogspot.com
    warna purple
    letak icon smile yee , kih kih !
    nama fyza

    thanks sha :)

    ReplyDelete
  6. Dila datang melapor diri >,<
    http://dieylapunyerblog.blogspot.com/
    pink ONLY
    dila nak domo...sha pilih lah pic domo yang mana2 pun yew...
    nak pakai nama : DIEYLA

    ReplyDelete
  7. hi sha, kalau eryn nak reqest cursor yg simple je boleh? tak nak besar sangat. cuma nak name saje.

    kalau boleh kan guna font Jellyka End_less Voyage

    name : eryn daud
    thanks

    ReplyDelete
  8. hye sha . klu eyda nk cursor juga blh ? just nk name je (eydanur), simple2 pon sudah okay =)

    ReplyDelete
  9. nak juga ye...

    http://semekarartie.blogspot.com/

    nama : syiela

    thanks ye :)

    ReplyDelete
  10. Sy nak jgak .. Sempat lagi nak request kan ?

    URL : http://talkingboutmyworld.blogspot.com/

    Icon : doodle . mana2 je janji nampak cute n sweet .

    Warna : tak kisah . Janji bersesuaian .

    Nama : Miss Oni

    Thx dear .. (^__^,)v

    ReplyDelete
  11. Nak request jugak,boleh..

    Nama : FiezaSani
    Gambar : baby
    Warna : yg mana bersesuaian..

    ReplyDelete
  12. wah cam best je..nak juga..

    Nama: Akma
    Gambar:Butterfly / doodle pun cantik..hehe
    Warna: Purple

    thanks

    ReplyDelete
  13. ye la...
    cmpai lupe sha ade jnjy nx wt cursor tox sponser GA arie tu...
    sha bgth nie, bwu iema ingt...

    nie link blog :- http://iemagurlz.blogspot.com
    warne :- biru turquoise and pink (kalau sha x twu yg cm mne, sha bley tgox kt header blog iema)
    name :- !ema Gurlz
    cursor iema nax mcm cth cursor sha no8, tulisan cth no2, icon x nx :)

    ReplyDelete
  14. lorh.. x pham ka...
    k2...
    cm nie, kt ats nie, sha ade tunjuk cursor2 yg sha penah buat arn??
    ade 9, btol x?
    iema nx sha ikut cth cursor yg no 8 tp tulisan ikut cth cursor no 2...
    cth cursor no 8 tu ade icon arn, icon tu iema x nx... juzt nme ngn anx panah tu je ^_^

    ReplyDelete

Assalamualaikum..terima kasih sebab singgah, komen yang baik2 ja tau !! nanti sha singgah blog korang..In Sha Allah :)