Segmen Closed - Ni Cursor Korang

, , 9 comments

Alhamdulilah da abis pun Segmen nak cursor by sha
kepada yang da request cursor sha, thanks tau
maaf sekiranya cursor nda memuaskan hati
sha buat yang termampu saja


Senarai blogger yang request

http://rightnot.blogspot.com 
~http://i1185.photobucket.com/albums/z344/shaelayana/hanis.png
http://airaamir.blogspot.com 
~http://i1185.photobucket.com/albums/z344/shaelayana/aira-1.png
http://rahsia-pelangi.blogspot.com
~http://i1185.photobucket.com/albums/z344/shaelayana/ain.png
~http://i1185.photobucket.com/albums/z344/shaelayana/fyza1.png
~http://i1185.photobucket.com/albums/z344/shaelayana/dieyla-1.png
~http://i1185.photobucket.com/albums/z344/shaelayana/eryn1.png
~http://i1185.photobucket.com/albums/z344/shaelayana/eydanyr.png
~http://i1185.photobucket.com/albums/z344/shaelayana/syiela.png
~http://i1185.photobucket.com/albums/z344/shaelayana/misoni.png
~http://i1185.photobucket.com/albums/z344/shaelayana/fieza.png
~http://i1185.photobucket.com/albums/z344/shaelayana/akma.png

sebelum sha bg cursor korang..jom terjah rakan-rakan diatas :)
bg blogger yang tak bagi tema wana, sha ikut dr blog korang tau
sha xpndai nak padankan..pala otak cuma ada wana pink ja
dibawah url tu korang punya cursor, copy

Cara nak masukkan dalam blog
klik sini

hope kamu suka :)

9 comments:

  1. hi sha, kalau eryn nak request lagi satu boleh tak?
    guna font yg same tapi nak semua tulisan kecil, warne hitam. kalau blh arrow tu kecil sikit. blh tak?^^

    tak blh takpe :)

    ReplyDelete
  2. thanks sangat sangat.. santeekle.. akak sukee!!

    ReplyDelete
  3. @eryn daud da siap..da shout ur new cursor at ur blog hope kamu suka :)

    ReplyDelete
  4. aka nak sponsor cursors untuk GA saya bulan 5 nie tak?
    kalau nak boleh inform kat sini:
    https://www.facebook.com/humaira.anam

    ReplyDelete

Assalamualaikum..terima kasih sebab singgah, komen yang baik2 ja tau !! nanti sha singgah blog korang..In Sha Allah :)