Segmen : BEN ASHAARI DAN BLOG AKU ! - ♪ ♫ opZZpinky ♫ ♪

Breaking

Home Top Ad

Post Top Ad

April 27, 2012

Segmen : BEN ASHAARI DAN BLOG AKU !

BEN ASHAARI

1st time ikut segmen abg ben, tapi abg ben da follw..napa? bole tgk sini
betul ka?

rasanya blog abg ben ada persamaan ka?
ada kot..blog kita sama2 cute hehe~

selamat berkenalan korang :)

23 comments:

  1. hai pka pon join segmen abg ben.
    jom singgah blog pka.

    http://pkaemerald.blogspot.com/2012/04/ben-ashaari-dan-blog-aku.html

    tq :)

    ReplyDelete
  2. hye hye (!) peace (!) Atiey dtg dari segmen yg sama.sempoi >.<

    ReplyDelete
  3. Join jugak segmen ni...
    Hehheeheh... =D

    http://ayuejean.blogspot.com/2012/04/segmen-ben-ashaari-dan-blog-aku.html

    ReplyDelete
  4. as salam sha...

    singgah sini dari segmen yang sama...

    ReplyDelete
  5. singgah sini :) ehem-ehem ! dari segmen yg sama tau ^_*

    http://eyqahasnan.blogspot.com/2012/04/segmen-ben-ashaari-dan-blog-aku.html

    ReplyDelete
  6. dr segmen yg sama...

    http://masrinasidek.blogspot.com/2012/04/ben-ashaari-dan-blog-aku.html

    ReplyDelete
  7. Untung laaa , btw , the same segmen .

    ReplyDelete
  8. singgah sini dari segmen yang sama =)
    follow sini jugak =)
    jom datang blog saya pulak ye =)

    http://mksyahir.blogspot.com/2012/04/ben-ashaari-dan-blog-aku.html

    ReplyDelete
  9. salam.
    dari segmen yang same ^^
    http://aimamazlanafna.blogspot.com/2012/04/ben-ashaari-dan-blog-aku.html

    ReplyDelete
  10. datang dari segmen yang sama :) jemput singgah blog saya pulak ye..


    done follow :)

    ReplyDelete
  11. dari segmen yang sama ... salam perkenalan .... :)

    ReplyDelete
  12. Datang dari segmen yang sama..salam kenal:)

    ReplyDelete
  13. iman dtg dr segmen yg sama dan folow skli..mehla dtg blog iman ya folow skli..hehe=D

    ReplyDelete
  14. yuhuuu !! yana datang dari segmen yang sama ;)

    ReplyDelete
  15. saya tak join , tapi saya datang nak sokong :)
    happy blogging yea ..

    ReplyDelete
  16. DARI SEGMEN YANG SAMA...

    BLOGWALKING & JADI LA FOLOWWER

    http://kumahuitu.blogspot.com

    ReplyDelete
  17. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  18. DARI SEGMEN YANG SAMA...

    BLOGWALKING & JADI LA FOLOWWER

    http://kumahuitu.blogspot.com

    ReplyDelete
  19. DARI SEGMEN YANG SAMA...

    BLOGWALKING & JADI LA FOLOWWER

    http://kumahuitu.blogspot.com

    ReplyDelete
  20. Dtg sini melawat awak. hehe lamabat kan saya ? ;) jom g blog saya..

    ReplyDelete

Assalamualaikum..terima kasih sebab singgah, komen yang baik2 ja tau !! nanti sha singgah blog korang..In Sha Allah :)

Post Bottom Ad