Running Man Welcome to Malaysia

by - Thursday, April 26, 2012



Running Man adalah salah satu realiti show yang famous dan rating paling tertinggi di seluruh dunia. Ia lebih kurang sama dengan The Amazing Raca Asia yang disertai oleh artis-artis Korea.
Running Man juga pernah ke Thailand dan China dan lokasi seterusnya di Malaysia iaitu di Kuala Lumpur dan Johor Baharu untuk membuat pengambaran mereka..wah bestkan?

sha ceritakan sikit bagi mereka yang nda pernah tengok, cerita ini seperti tugasan, yang diberikan kepada mereka (artis-artis Running Man) dan menyelesaikannya sebagai satu misi. Mereka bersama artis yang dijemput akan dibahagikan kepada 2 atau 3 kumpulan dan mereka akan bermain untuk mendapatkan klu. Kumpulan yang kalah akan mendapat hukuman dan kumpulan yang menang akan dibenarkan pulang

Siapa artis Running Man yang sha suka?

semestinya ji hyo/Monji dan pasangan nya Gary


watak-watak lain dalam Running Man


korang kena tgk sendiri baru tahu bestnya cm mana..hehe
fighting~

You May Also Like

7 Comments

  1. Saya pun peminat RM, sume eps saya tgok~ LOL. Dorank dtg kat Malaysia tu cuma khabar angin jer, sebab krew production dornk ckp kat tweeter yg dorank takkan dtg mana mana negara buat masa sekarang ~ **ayat tak boleh panjang lagi ker**

    ReplyDelete
  2. @bari'ah yaka?ini sha excited sgt nak post sbb sha tbaca kat 1 blog..mmg gila RM juga..hehe

    ReplyDelete
  3. Saya pun suka Running Man!!! Awesome

    ReplyDelete
  4. hai sha :)

    minat jugak RM !!!!
    alah tp khabar angin je ke??
    baru nak excited.. haha

    ReplyDelete
  5. @kiki
    sama la..sha pun minat gila..lau btul pun sha xpt pg juga ngee~

    ReplyDelete
  6. Sama Akak ! Minat RM juga ♥ HAHAHA . eh eh sibuk . Yapp , RM datang Malaysia tu rumors jeh . Mula mula tu pun eksited macam Akak . hehe

    ReplyDelete

Assalamualaikum..terima kasih sebab singgah, komen yang baik2 ja tau !! nanti sha singgah blog korang..In Sha Allah :)