Review Sponsor Simple GA Wanie & Sha

, , No Comments

Jom join GA kami
>klik sini<
Thanks to our sponsor lets follow them :)

kami telah buat 2 review..blog wanie pun ada juga..wow untung la 2x kena review kan?jom terjah versi blog wanie

#jika ada persamaan..kami mempunyai pendapat yg sma..
ngam sgt jd partner GA hehe~




 Hanis Syazana  sweet namanya kan? nama BFF sha la..hehe blog dia kemas..cm blog sis wanie hanisya sponsor 2 header tuk 2 org pemenang..dia muda lagi tau,14 tahun..wow~ blogger termuda sha pernah jumpa

 Cik Ruzniza scroll ja kat bawah blog ada sticky post GA kita la..wow sungguh baik hati cik rusniza tima kaci :) 
tema blog pink ft black..sweet sgt,
nak tau? dia sorang guru..hebat2 !!cikgu sponsor 
top up dan hadiah misteri tuk 3 pemenang

 Princess Adila,blog adila ini cute tau !sebab warna pink hehe~sha suka header yg pusing2 tu..Adila sponsor 
5 header tuk 5 pemenang
 Hafifah Alia..sha pun suka tido juga,sama la hoby kita hehe 
hafifah sponsor topup RM5 untuk 1 pemenang
 Iema..Blog ini bnyak blink2 la..hehe..
ngam sangat sha singgah..dia minta pendapat..
so korang apa lg..komen skit..
iema sponsoredit blog tp bukan blogskin tuk 1 pemenang
Gula-Gula Kapas (Ain)..have a nice eyes la ain :)

cute sangat blog kamu..hah! wanie suka blog ain..sama la..cm nda mau kuar ja ni..hehe..Ain sponsor Topup tuk 3 pemenang
Alwani Syafiqah..yala wanie..blog Alwani still xdpt buka..napa?

apapun kita nak juga view blog dia..dia sponsor 2 pencil box jeans tuk 2 pemenang
Nur Hafiza..bloger ni sporting la..dia suka join Contest and segmen blogger lain..fiza sponsor keychain tuk 1 pemenang..

sha nak juga hehe!

Cik Misi..misi dia bg 1 brooch tuk 1 pemenang..kidding tau ~

wanie kata dia punya post2 yg menarik..sha da terjah..mmg power..
Mya Elle..owner yang cute..sama cm anak dia..sweet gtu lo..

Mya sponsor 3 shawl tuk 3 pemenang..wow..perempuan bertudung cm sha mesti nak hehe
Syakillah Syed Alwi..wow..dia sponsor header dan cursor tul 10 pemenang..mmg cute2 belaka..korang beruntung lau dpt hadiah ni..sha buat sekadar ja..xctk cm dia pun..
Mimie Nazifa..sponsor 1 shawl tuk 1 pemenang..dia ada buat tuto..ni yg sha akan sllu terjah..maklum la budak baru stdy hehe
Yee Nunaka..seorang business woman so dia sponsor 1 inner jersey tuk 1 pemenang..semoga sucess ya ngn businessnya

#14 sponsor ini anda WAJIB follow tau !!
takut nnt penyertaan korang terbatal..
kami sengaja review tuk kamu follow..
jgn xfollow ok..

HAPPY BW

0 Comments:

Post a Comment

Assalamualaikum..terima kasih sebab singgah, komen yang baik2 ja tau !! nanti sha singgah blog korang..In Sha Allah :)