Review Blog Mereka - ♪ ♫ opZZpinky ♫ ♪

Breaking

Home Top Ad

Post Top Ad

April 29, 2012

Review Blog Mereka


baru pulang dari shopping, bawa anak buah sekali, penat sangat..
apa pun nak juga buat review blog sebagai tanda saguhati sha pada yang kurang nasib di contest sha hari tu
gambar memang lawak juga cuma kurang like tima kasih sbb like :)
1. Mia Duniaku
siapa nda kenal, mama mia..semua da kenal kan? dia seorang yang peramah dan mesra alam
hehe~ sha rapat ngn mama baru 2 minggu yang lepas kot..kan mama?
kenal dari blog ja..mama mmg sporting sha suka..
dia selalu datang tengok blog sha..mungkin blog korang juga kan?
ok cerita sal blog dia..klik sini
simple, cute, nice with the doodle like her princess kan..kan?
bijak berkata-kata lgi pandai bersastera..amboi kalau da buat entry taip sepenuh jiwa..
hehe~ tp siapa yang baca mmg enjoy kan?
jom la kita tgk blog mama..dia xsombong tau
tp korang jangan ngurat mia pula, dia masih kicik lagi hehe~
2. One Beloved Blog
pemilik blog yang simple bertemakan black, suka sharing benda-benda yang dia rasa menarik :) nice..klik sini
rasanya sherry blogger baru..sebab cuma sha follower dia..korang jum kita follow dia 
dia suka join segmen dan GA blogger lain
dia juga mempunyai anak yg cute sangat..macam anak cina :)

happy blogging ya korang :)

# pemenang : masih ada 1 hari tuk korang tebus hadiah contest :)

2 comments:

  1. tq sha..dapat saguhati pun kira menang gak kan.heehh..

    ReplyDelete

Assalamualaikum..terima kasih sebab singgah, komen yang baik2 ja tau !! nanti sha singgah blog korang..In Sha Allah :)

Post Bottom Ad