Pemenang yang nak tuntut Hadiah

, , 7 comments

Kepada Pemenang korang boleh tuntut hadiah pada link dibawah ni tapi sebelum tu tgk syarat-syarat dulu tau..
selamat menuntut hadiah :)

Syarat-syarat :

1)Sebarang hadiah tidak boleh ditukar beli dengan hadiah yang lain.
2)Pihak penganjur dan para sponsor berhak menukar hadiah tanpa memberitahu pemenang terlebih dahulu.
3)Pihak penganjur dan para sponsor tidak akan bertanggungjawab dengan sebarang kerosakan hadiah semasa proses penghantaran atau penerimaan hadiah.
4)Pihak penganjur dan para sponsor juga ingin memohon maaf seandainya hadiah diterima lambat.
5)Keputusan penganjur adalah muktamad.



pemenang hadiah tajaan penganjur - Sha - banner/header/watermark / cursor - just pilih satu (untuk seorang pemenang)
- sila berurusan sendiri dengan sha di facebook :
dalam message korang tu sila nyatakan nama, link GA dan ciri-ciri benda yang korang nak yaa :)

pemenang hadiah tajaan penganjur - wanie - satu novel english (untuk seorang pemenang)
- sila hantarkan email anda kepada wanie9696@yahoo.com
sila sertakan link GA, korang menang hadiah tajaan siapa, nama, alamat dan no telefon yaa di dalam email tersebut :)

pemenang hadiah tajaan Hanis Syazana - 2 header (untuk 2 orang)
- sila berurusan sendiri dengan Hanis melalui facebook beliau :
dalam message korang tu sila nyatakan nama, link GA dan ciri-ciri header yang korang nak yaa :)

pemenang hadiah tajaan Cik Rusniza - topup rm3o + hadiah misteri, topup rm20 + tambah hadiah misteri dan topup rm10 + hadiah misteri (untuk 3 orang)
- sila hantar email kepada wanie9696@yahoo.com
sila sertakan link GA, korang menang hadiah tajaan siapa, nama penuh, alamat dan no telefon (nyatakan sekali celcom/maxis/digi) yaa di dalam email tersebut :)

pemenang hadiah tajaan Princess Dila - 5 header (untuk 5 pemenang)
- sila berurusan sendiri dengan Dila melalui facebook beliau :
dalam message korang tu sila nyatakan nama, link GA dan ciri-ciri header yang korang nak yaa :)

pemenang hadiah tajaan Hafifah Alia - topup rm5 (untuk seorang pemenang)
- sila pm saya di facebook :
sila sertakan nama, link GA, korang menang hadiah tajaan siapa, dan no telefon (sila nyatakan sekali celcom/maxis/digi) yaa :)

pemenang hadiah tajaan Iema Gurlz - edit blog tapi bukan blogskin (untuk seorang pemenang)
- sila berurusan sendiri dengan Iema di facebook beliau :
sila sertakan nama dan link GA korang yaa :)

pemenang hadiah tajaan Gula-gula Kapas (Ain) - topup maxis atau celcom, rm30, rm20, rm10 (untuk 3 orang pemenang)
- sila hantarkan email anda kepada wanie9696@yahoo.com
sila sertakan link GA, korang menang hadiah tajaan siapa, nama dan no telefon (nyatakan sekali celcom/maxis) yaa di dalam email tersebut :)

pemenang hadiah tajaan Alwani Syafiqah - 2 pencil box jeans (untuk 2 pemenang)
- sila hantarkan email anda kepada wanie9696@yahoo.com
sila sertakan link GA, korang menang hadiah tajaan siapa, nama, alamat dan no telefon yaa di dalam email tersebut :)

pemenang hadiah tajaan Nur Hafiza - 1 keychain (untuk satu pemenang)
- sila hantarkan email anda kepada wanie9696@yahoo.com
sila sertakan link GA, korang menang hadiah tajaan siapa, nama, alamat dan no telefon yaa di dalam email tersebut :)

pemenang hadiah tajaan Cik Misi - brooch (satu pemenang)
- sila hantarkan email anda kepada wanie9696@yahoo.com
sila sertakan link GA, korang menang hadiah tajaan siapa, nama, alamat dan no telefon yaa di dalam email tersebut :)

pemenang hadiah tajaan Mya Elle - 3 shawl (untuk 3 pemenang)
- sila hantarkan email anda kepada wanie9696@yahoo.com
sila sertakan link GA, korang menang hadiah tajaan siapa, nama, alamat dan no telefon yaa di dalam email tersebut :)

pemenang hadiah tajaan Syakilla Syed Alwi - 10 header dan 10 cursor (untuk 10 pemenang)
- sila berurusan sendiri dengan Killa di facebook beliau :
dalam message tu, sila sertakan link GA, nama dan ciri-ciri header dan cursor yang korang nak :)

pemenang hadiah tajaan Mimiey Nazifa - satu shawl (untuk satu pemenang)
- sila hantarkan email anda kepada wanie9696@yahoo.com
sila sertakan link GA, korang menang hadiah tajaan siapa, nama, alamat dan no telefon yaa di dalam email tersebut :)

pemenang hadiah tajaan Norazeera Daud (Eryn) - satu teddy bear (untuk satu pemenang)
- sila hantarkan email anda kepada wanie9696@yahoo.com
sila sertakan link GA, korang menang hadiah tajaan siapa, nama, alamat dan no telefon yaa di dalam email tersebut :)

pemenang hadiah tajaan Yee Nunaka - satu inner jersey (untuk satu pemenang)
- sila hantarkan email anda kepada wanie9696@yahoo.com
sila sertakan link GA, korang menang hadiah tajaan siapa, nama, alamat dan no telefon yaa di dalam email tersebut :)

p / s : kepada semua pemenang, kami berikan masa satu minggu dari tarikh pemenang diumumkan untuk korang semua send email, message semua tu yaa. lebih daripada satu minggu, kami berhak menarik balik hadiah anda. sekian :)

7 comments:

  1. wahhh..menang topup rm20..bestnyaa..terima kasih..:)

    dah email( xegonis_uts@yahoo.com.my )

    ReplyDelete
  2. assalamualaikum,saya dah emel [ atonsyed@gmail.com ].

    ReplyDelete
  3. ainun dah emel - ainun942020@yahoo.com.au

    ReplyDelete
  4. Tag - http://cerita-amna.blogspot.com/2012/04/give-away-belog.html

    ReplyDelete
  5. Yay I menang,congrats winners juga dah email Sherrygo at hotmail dot com

    ReplyDelete
  6. As Salam... Ninie dah email ye... Thanks...{darlingninie.cgl@gmail.com}

    ReplyDelete
  7. saya dpat nie
    pemenang hadiah tajaan penganjur - wanie - satu novel english (untuk seorang pemenang)

    rasa nya dh emel kan....
    erihakuren@gmail.com

    cuba chek blek..

    ReplyDelete

Assalamualaikum..terima kasih sebab singgah, komen yang baik2 ja tau !! nanti sha singgah blog korang..In Sha Allah :)