Pemenang Mini Combo Simple Giveaway By Wanie & Sha

, , 5 comments

Alhamdulilah, Pemilihan telah kami buat
berdasarkan

so ini lah resultnya
dan keputusan kami adalah muktamad !
Kepada Pemenang tahniah kami ucapkan
kepada yang kalah, ini adalah adat permainan
hope kamu cuba lagi insyallah :)



pemenang hadiah tajaan Hanis Syazana - 2 header (untuk 2 pemenang)


pemenang hadiah tajaan Cik Rusniza - topup rm30 + hadiah misteri, rm20 + hadiah misteri, rm10 + hadiah misteri (untuk 3 pemenang)

1 - topup rm30 + hadiah misteri

2 - topup rm20 + hadiah misteri

3 - topup rm10 + hadiah misteri

pemenang hadiah tajaan Princess Dila - 5 header (untuk 5 pemenang)


pemenang hadiah tajaan Hafifah Alia - topup rm5 (untuk seorang pemenang)


pemenang hadiah tajaan Iema Gurlz - edit blog tapi bukan blogskin (untuk seorang pemenang)


pemenang hadiah tajaan Gula-gula Kapas (Ain) - topup maxis atau celcom, rm30, rm20, rm10 (untuk 3 orang pememang)

1 - topup rm30

2 - topup rm20

3 - topup rm10

pemenang hadiah tajaan Alwani Syafiqah - dua pencil box jeans (untuk 2 pemenang)


pemenang hadiah tajaan Nur Hafiza - satu keychain (untuk satu pemenang)


pemenang hadiah tajaan Cik Misi - brooch (satu pemenang)


pemenang hadiah tajaan Mya Elle - tiga shawl (untuk 3 pemenang)


pemenang hadiah tajaan Syakilla Syed Alwi - 10 header dan 10 cursor (untuk 10 pemenang)


pemenang hadiah tajaan Mimiey Nazifa - satu shawl (untuk satu pemenang)


pemenang hadiah tajaan Norazeera Daud (Eryn) - satu teddy bear (untuk satu pemenang)


pemenang hadia tajaan Yee Nunaka - satu inner jersey (untuk satu pemenang)


pemenang hadiah tajaan penganjur - sha - banner / header / watermark / cursor - just pilih satu (untuk seorang pemenang)


pemenang hadiah tajaan penganjur - wanie - satu novel english (untuk seorang pemenang)


kepada pemenang sila tgk link ini
penting ! bagi menuntut hadiah korang

5 comments:

  1. alhamdulillah, ada rezeki eika di sini :)
    tahniah kepada semua pemenang!

    tqvm sis :)

    ReplyDelete
  2. Alhamdulillah... ada rezeki di sini... terima kasih ye...

    darlingninie-cgl.blogspot.com/2012/04/terima-kasih-opzzpinky.html

    ReplyDelete
  3. bgi kat Cekpipah je laa..
    da diorang tanak..hehe

    ReplyDelete

Assalamualaikum..terima kasih sebab singgah, komen yang baik2 ja tau !! nanti sha singgah blog korang..In Sha Allah :)