Pemenang Contest ♥TEKA Dapat Top up♥

, , 12 comments

Diucapkan ribuan terima kasih bagi peserta yang menjayakan contest sha ini
alhamdulilah biarpun tidak mendapat sambutan yang memberansangkan..
tapi sha dan sponsor akan beri hadiah kepada pemenang

sangat menyedihkan dalam ramai2 yang join cuma 3 orang sahaja yang mengikut rules
kami terpaksa membatalkan penyertaan peserta yang tidak mampu untuk follow sponsor
tidak perlulah sha nyatakan siapa
Jawapan

Pemenang

Facebooker







#tahniah kepada pemenang, sila nyatakan plan simcard (cel,dg,mxs) anda untuk di berikan no topup :) di entry ini..reply dlm masa 1 hari..jika tiada respon maka topup tersebut akan lebur..

12 comments:

  1. kalau mereka x kutip topup tu,bagi kt pemenang yg lain..

    ReplyDelete
  2. Eh, jawapan saya betul. Tapi kenapa tak menang eh ?

    ReplyDelete
  3. JAWAPAN SAYA BETUL...
    SAYA FOLLOW SPONSOR DAN KESEMUA SYARAT SEJAK SAYA HANTAR ENTRI LINK SEGMEN NI LAGI IAITU SEMALAM...TAPI TETAP TAK MENANG...
    ERM..TAK PEW LAH...BUKAN REZEKI.. :)

    ReplyDelete
  4. PEMBETULAN BUKAN SEMALAM TAPI MALAM KELMARIN.. :)

    ReplyDelete
  5. @Dieyla ya tp sha xtau kamu follow dr twitter lgpun kamu ada mention?sory sgt2..insyallah sha akan pgl kamu untuk contest yg akan datang ya..

    ReplyDelete
  6. @Anonymous x..sponsor kata topup akan lebur bila dorang x amik.. :)

    ReplyDelete
  7. Maaf saya baqu onlinee mlm nie. Harap masih ada peluang lagi utk tuntut hadiah, plan simcard saya celcom :) nie link blog saya :)

    http://zaynheng.blogspot.com/2012/04/contest-teka-dapat-topup.html

    ReplyDelete
  8. maaf juga , saya baru online . harap masih ada peluang untuk tuntut hadiah , saya pakai simcard maxis . nie link blog saya

    http://storiesmoriesimontelkulala.blogspot.com/2012/04/contest-teka-dapat-top-up.html

    ReplyDelete
  9. @Zayn
    mc bole lg..hehe..kamu bole pm d facebook sha akan bg no pinnya..

    ReplyDelete
  10. saya dah pm dkt fanpage awak :)

    ReplyDelete

Assalamualaikum..terima kasih sebab singgah, komen yang baik2 ja tau !! nanti sha singgah blog korang..In Sha Allah :)