Lyssa Follower yang dinanti

, , 1 comment
lyssa..thanks tau follow sha ari ni happy sangat..da berabad da tunggu lyssa follow hehe :)
korang mesti kenal lyssa kan?
ala sapa ja nda kenal dia ni..blogger cute lagi rajin buat tutorial
sha selalu singgah memgerutkan dahi tengok tuto dia
bukan apa..HTML mmg leceh !!
dan hasilnya blog sha cute cm lyssa..

korang nak tau..lyssa adalah salah sorang blogger yang sha nntikan selepas abg ben
abg ben pun da follow sha ari tu, mau tau napa dia follow? klik sini
dan ni bukti lyssa dan abg ben follow

dalam masa seminggu ja 2 follower yang top datang follow blog sha yang nda seberapa ni
thanks sangat..

1 comment:

  1. alamak . lyssa tak top pun .. malu pulak sampai buat entry ... :)
    Apa-2 pun tengs sgt . Nice entry dear :)

    ReplyDelete

Assalamualaikum..terima kasih sebab singgah, komen yang baik2 ja tau !! nanti sha singgah blog korang..In Sha Allah :)