Gucci Pink..coming soon

by - Monday, April 16, 2012


baru balik dari rumah kak Puteri Wewin, Business woman gitu lo~
alahai..ari tu dia ada tag sha di FB Gucci Pink sangat comel


memang berkenan gila tapi bukan pada beg diatas
tapi pada beg dibawah ni

opss salah pamer..actually design nya ja sma tapi wananya pink
dapat imagine x?cantik kan..
memandangkan stok lum ada..kena tgu lah..
nda pa..Gucci Pink akan dtg juga tu..mgkin mgu ni kot.. :)

happy la ada orang nak belikan sha beg Gucci ni..
sha bukannya branded sangat pun
tapi bila nak orang belikan..alhamdulilah
rezeki mari~

kalau korang berkenan bole contact kak Puteri Wewin..
dibawah ni sha bagi korang cuci mata jap..








Kesemua beg di atas bernilai RM90 *tidak termasuk penghantaran
maklumat lanjut sila PM kak Puteri Wewin :)
cpat sementara stok masih ada...terbaik !!!

You May Also Like

0 Comments

Assalamualaikum..terima kasih sebab singgah, komen yang baik2 ja tau !! nanti sha singgah blog korang..In Sha Allah :)