Finally, dpt juga buat doodle

by - Thursday, April 26, 2012


selamat pagi korang..cantik tak header baru sha?
aish..sha ni asyik tukar..tukar..tukar ja kan?
hehe~

semalam sha buat doodle tau...try ja nak tgk?


ni la doodle pertama sha ,, cute x?


ni doodle kedua bersama spongebob tersayang
belum color lagi..lau da color tgk yg atas kali tu..kat header tu..

tapi kan heran sangat apasal dua2 doodle senget?
hehe ntahlah napa..
nice try kan?

lepas ni nak buat doodle tuk Mr A dan cek ah..
hehe~ mcm la terek sangat kan...

You May Also Like

4 Comments

  1. sha ,, 1st wat doodle da ade rupe org leh laa tu an ,, hehe ,, ouhh buat pakai paint tool sai ,, aha ,, cex ah wat doodle kai ps je ,, hee

    ReplyDelete
  2. hoyeahh. usaha tangga kejayaan. rajin2 mendoodle ag k :)

    ReplyDelete

Assalamualaikum..terima kasih sebab singgah, komen yang baik2 ja tau !! nanti sha singgah blog korang..In Sha Allah :)