"Cutenya gambar tu..kat mana ea?" - ♪ ♫ opZZpinky ♫ ♪

Breaking

Home Top Ad

Post Top Ad

April 28, 2012

"Cutenya gambar tu..kat mana ea?"


Haha sha guna logat semanjung..dia tnya gambar sha kat FB cute, bukan sha tapi backgroundnya,
tu yang title post jd logat semanjung, da yang tnya memang orang semanjung..

bah jum kita tgk sha ada kat mana

amboi..


eh..gayat la blueek~

kawan dan lembu

jalan ke pintu masuk

lembu yang pemalu

gunung kinabalu..wah..sejuk oh
  
Susu segar dari ladang..banyak lembu macam di New Zealand
dekat-dekat ja dengan gunung kinabalu..
nama tempatnya Desa Cattle Farm, Tanah Tinggi Mesilau, Ranau
jom ke Sabah~

12 comments:

  1. mcm beshh je . tak penah pegi sabah . Huhu

    ReplyDelete
  2. Salam kenal, Sha org Sabah ye? Tengok gmbr first tu akak dah tau kat mana sb kami bnyk gmbr di situ. Lembu jd popular bila kami dtg...hehe..

    ReplyDelete
  3. entah bila dapat terobang ke sabah..

    ReplyDelete
  4. belum sampai sana lagi... entah bila la dapat ke sana

    ReplyDelete
  5. @♥ Miss Hearty ♥ insya;;ah ada rezeki nnt bole ikut abg dtg sini :) bwh rombongn sekali hahah~

    ReplyDelete
  6. @~~zana@pb~~ lembu pemalu la..tpi sha tkut haha~ dtg trus sha lari..da 2x p sni..kali kdua p sama Mr.A :)

    ReplyDelete
  7. @izan mama mia ada rezeki mama p juga tu..bawa mia skali hehe

    ReplyDelete
  8. @syiela jom la p sni..best sejuk gile..hehe..ada rezeki dtg ya :)

    ReplyDelete
  9. besh tempat ni....p dgn si dia...tp si dia mcm xsuka ja time tu :(
    bila tgk gambar ni terasa sgt...tiem bawa si dia p ari tu, dia xda pun seceria ni :(

    ReplyDelete
  10. @Anonymous maaflah time tu dia penat la..dr poring kan..da tu sejuk ja..nnt kita dtg lg k..:D

    ReplyDelete

Assalamualaikum..terima kasih sebab singgah, komen yang baik2 ja tau !! nanti sha singgah blog korang..In Sha Allah :)

Post Bottom Ad