Contest | Photo Kamu Lucu Deh~ - ♪ ♫ opZZpinky ♫ ♪

Breaking

Home Top Ad

Post Top Ad

April 23, 2012

Contest | Photo Kamu Lucu Deh~




Syarat -Syarat Penyertaan

 Wajib Follow Sha
 Buat entry tentang 'Contest | Photo Kamu Lucu Deh~'
 Letakkan Banner dan linkkan ke entry ini
 Upload mana-mana gambar yang korang rasa lucuk *1 saja
 Tag 1 orang saja *lebih pun boleh bah (make sure they know it)

Pemilihan berdasarkan 'lihat photo sha tergelak'*jgn risau mmg sng gelak
Jika anda terpilih dalam Top 3,
photo kamu akan di undi melalui like di Blog Opzzpinky

korang mesti mau tahu apa hadiah contest ini kan?
sebelum tu..Jom follow sponsor..wajib tau!

Iefah : Follow,like,Follow
 Ammin : Follow,like
Aira : Follow,like

#sha masih nak cri 2 sponsor lagi..
berminat? sila PM kat FB :)

Hadiah

1st Winner ~ Topup RM 20 + Banner 
2nd Winner ~ Topup RM 10 + Banner 
3rd Winner ~ Topup Rm 5 + Banner 

*hadiah akan ditambah tau !

Tarikh Tutup : 25hb April 2012

sha berhak untuk menentukan tarikh tutup,
jika tidak mendapat sambutan akan TERBATAL lah contest ini
so jum ramai2 join..

8 comments:

  1. shaaa nek laa lgi tarik tutp tue...mst ada yg join pnya

    Rm200 untuk dimenangi dlm GA ini mari sertai........

    http://bakul2011.blogspot.com/2012/03/giveaway-happy-birthday-by-mananqayyim.html

    ReplyDelete
  2. suke suke join

    http://mirastartstotalk.blogspot.com/2012/04/assalamualaikum-click-banner-hah-mira.html

    ReplyDelete
  3. menarik ! :D
    Letak gambar sendiri kew or gambar apa2 je ?

    ReplyDelete
  4. sertai..

    http://gulahatimama.blogspot.com/2012/04/contest-photo-kamu-lucu-deh.html

    tq

    ReplyDelete
  5. As-salam..

    Kak Nida nak join juga.. moga-moga ada rezeki.. ameeeeeeeeennnn

    http://alongnidar.blogspot.com/2012/04/contest-photo-kamu-lucu-deh.html

    id follower: Nida
    id FB: Along Nida
    id twitter: ibumizahazianis

    tq:)

    ReplyDelete
  6. id follower sherry
    fb sherry go
    id twitter sherrygo

    join
    http://qsher.blogspot.com/2012/04/contest-photo-lucu-kamu-deh.html

    ReplyDelete
  7. join ! :D

    http://heartylolipop.blogspot.com/2012/04/contest-photo-kamu-lucu-deh.html

    ReplyDelete

Assalamualaikum..terima kasih sebab singgah, komen yang baik2 ja tau !! nanti sha singgah blog korang..In Sha Allah :)

Post Bottom Ad