Bodohkan Blogger dengan contest

, , 7 comments

hot sangat entry sha malam ni..apa nda ada orang tiba-2 tuduh sha bukan-2
pelik dan ajaib sungguh..sedih lagi la..
tapi sha sabar ja la..

ada juga orang cm ni dalam dunia blog kan?


nampak sangat nda berani tunjukkan diri..xda link yang bole sha jejaki

da bagi nama tapi linkkan kat HOT FM pla
kenapa tiba-2 cakap perkara yang sha tak buat
bilanya sha cancel contest?
sha lum tentukan lagi tarikh tutup pun..


susah sangat ka contest sha ni?
sha cuma nakkan kelainan ja..
jika tiada yang nak support 
nda apa la..sha da berusaha BW semalam..
sha xpaksa pun korang nak join..

mungkin sha akan tukar contest..
nak batalkan susah juga sebab hadiah cik sue yang sponsor

# siapa yang termakan cili tu sila jelaskan apa yang berlaku ni kat private cbox 

7 comments:

  1. Uikss , ni mesti x bc betul-2 -.-'

    ReplyDelete
  2. byak2 la bersabar.. (^,^) lau nak komen blh ba kan..hihi

    ReplyDelete
  3. ni mesti kes sepintas lalu jew...
    tak pun...tak fahami ayat org type...
    sabar yew kak...org camtu...
    mmg tak patut ada dalam dunia blogger..geram plak dila....

    ReplyDelete
  4. hehe bole sgt..tp pelik sgt napa orh tu xpndai baca ka?

    ReplyDelete
  5. banyakkan bersabar :D
    pedulikan mereka

    ReplyDelete
  6. aiyoyo , komen ikut sedap tangan nih , x guna mata kut , ish3 ,

    ReplyDelete
  7. ni komen org yang kemaruk nak menang hadiah..hehe..sabo2

    ReplyDelete

Assalamualaikum..terima kasih sebab singgah, komen yang baik2 ja tau !! nanti sha singgah blog korang..In Sha Allah :)