Berita Baik untuk peserta GA

, , 5 comments

Assalamualaikum :) heee, *gaya buat muka comel dan excited :)
okay. berita ni actually pasal Mini Combo Simple Giveaway by Wanie & Sha :)
heee. mesti korang excited plus berdebar-debar kann :)
saja nak tulis panjang-panjang lagi.
heee, okay, memandangkan masih ada lagi 5 orang pemenang yang tak tuntut hadiah, seperti yang tertera pada syarat-syarat, kalau tak tuntut hadiah lebih daripada satu minggu dari tarikh pemenang di umumkan, so, kami berhak tarik balik kannn :)

straight to the point. so, berita baik dia kepada yang tak menang GA ni. ini lahh masanya korang nak rembat hadiah-hadiah yang tak dituntut tuu :) 5 orang pertama yang send email kat wanie, akan dapat hadiah-hadiah tuu. hee. means pemenang yang tak tuntut hadiah memang rugilahh kann. tapi kami dah bagi banyak masa. tak larat nak tunggu dahh. so, kami nak let go jaa hadiah tu kepada sapa yang nak. okay. first come first serve tauu :)

orang pertama yang send detail kat email wanie akan mendapat hadiah tajaan :

- Cik Rusniza iaitu topup rm20 + hadiah misteri -

orang kedua yang send detail kat email wanie akan mendapat hadiah tajaan :

- Alwani Syafiqah iaitu satu pencil box jeans -

orang ketiga yang send detail kat email wanie akan mendapat hadiah tajaan :

- Cik Misi iaitu brooch -

orang keempat yang send detail kat email wanie akan mendapat hadiah tajaan :

- Norazeera Daud (Eryn) iaitu satu teddy bear -

dan orang kelima yang send detail kat email wanie akan mendapat hadiah tajaan :

- Yee Nunaka iaitu satu inner jersey -

sila hantarkan email anda semua kepada wanie9696@yahoo.com

dalam email tersebut sila sertakan :

- link GA
- nama penuh
- alamat
- no tel

so, apa tunggu lagi. cepat hantar email. siapa cepat dia dapat XD

p / s : wanie akan reply balik email korang dan bagitau korang dapat hadiah tajaan siapa. kalau wanie tak reply balik tu, maknanya korang terlambat lahh yee :) 

copy from wanie :)

5 comments:

Assalamualaikum..terima kasih sebab singgah, komen yang baik2 ja tau !! nanti sha singgah blog korang..In Sha Allah :)