Timeline??Semak deh !!

, , 3 comments

FB kini (lama suda pun) berwajah baru, cm TIMELINE..aku ja nda tukar..malas mo stdy cara penggunaannya..bgus guna yg lama..



Kawan :  FB Timeline bikin semak..
Aku : Cute bah tu..ada gmbar d header..
Kawan : Cute juga la..tp bikin bingung ni..
Aku : Sapa suruh tukar?
Kawan : saja, lau nda tukar..nda tau dia bikin semak n bikin binggung..
Aku : =.=!! btul juga...

Cara2 mau remove..

senang ja..macam cara kamu tukar la (aq ja xtau hehe)
sebelum tu like sini dlu bah ~> KLIK

*tima kasi*

bah..cni kmu ikut ja step2 nya ahh..

REMOVE FB TIMELINE

Semoga berjaya 
insyallah akan bertukar kepada yg lama..:)


3 comments:

  1. Pertama cantik juga guna tu timeline. Puas hati jugalah. Tapi lama-lama memang mcm semak betul. Mau tgk kiri atau kanan pun nda tau.

    ReplyDelete
  2. boleh aplikasi lagi ke remove timeline ni sha? huhu. mcm sume acc dh di update jadi timeline je skrg kan. :)

    ReplyDelete

Assalamualaikum..terima kasih sebab singgah, komen yang baik2 ja tau !! nanti sha singgah blog korang..In Sha Allah :)