Segmen Cik Purple | Jom Kasi Gempak! - ♪ ♫ opZZpinky ♫ ♪

Breaking

Home Top Ad

Post Top Ad

March 23, 2012

Segmen Cik Purple | Jom Kasi Gempak!



join segmen..gadis cute ni post dlm chatbox aku..
best juga..JOM KASIH GEMPAK !!

3. dalam entri tuh korang bagitau cp apa yang menarik kat blog korang.. contohnya blog korang tuh satu dalam seribu ka, kot korang ada bloshop ka, ataupun ada petua / tutorial menarik yg boleh dikongsi bersama ka.. hehehe.. tak perlu banyak banyak.. satu pun cukup..  
menariknya ttg blog aku?..sapa2 peminat pink ok la..
sbb aku gila pink..aku hnya cerita bila ada topik..
(akan push juga la otak ni)
*nda byk just huraian...

SELAMAT BW D BLOG KU :)

11 comments:

  1. miss z dtg sini dari segmen yg sma...awak org sabah ea...Miss z pun hehehe

    salam perkenalan dari sya..jom terjah blog miss z pula..

    http://misszberceloteh.blogspot.com/2012/03/segmen-cik-purple-jom-kasi-gempak.html

    ReplyDelete
  2. ya..slmt bkenalan juga...jap akan BW blog kamu..

    ReplyDelete
  3. hehe , selamat berkenalan ,

    http://dunia-kami-realiti.blogspot.com/2012/03/segmen-cik-purple-jom-kasi-gempak.html

    ReplyDelete
  4. alolololo~~ blog pink yea? hee.. sama la bha kita kan.. cp pun minat pink.. (jgn tanya knp nama cik purple) hahahahaha.. :D btw, thanks arr sudi join segmen cp..^^y

    ReplyDelete
  5. http://nurfairusabubakar.blogspot.com/2012/03/segmen-cik-purple-l-jom-kasi-gempak.html

    singgah bLog fairus ye..foLLow me!

    ReplyDelete
  6. http://nurfairusabubakar.blogspot.com/2012/03/segmen-cik-purple-l-jom-kasi-gempak.html

    singgah bLog fairus ye..foLLow me!

    ReplyDelete
  7. jln sini dr segmen Cik Purple jugak. slm perkenalan. jom g blog saya pulak =)

    ReplyDelete

Assalamualaikum..terima kasih sebab singgah, komen yang baik2 ja tau !! nanti sha singgah blog korang..In Sha Allah :)

Post Bottom Ad