by - Wednesday, March 07, 2012



(muka ku time gayat  =.=! tp cute pla..thnks jurugmbar :P)

nampak ka llki d belakang tu 0.o?? aq nda kenal org tu..haha~
aq d konopi ni..tmpt scary T.T yg aq nda mo pergi lg..never n ever ok !! 
jgn bwa aq lg..:P


Continue..

Jeng..jeng..akhirnya..abis smua post yang dlu2 tu aq padam -.-v ..dan kini aq kembali dengan background yg baru *(kalau kamu perasanla..;~) dr tutorial lyssa - promote blog lyssa :)


aq tukar sbb aq buka blog, tada sudah background..HILANG...mgkin tu tnda2 blog ku pun mo hilang kali...punya lama aq nda update blog..byk kali buka tp nda update..bz??nda juga bah..tp ada la ckit2 hehe..
ahh..bosan btul d hostel..apa mo buat balik2 tgk FB ja..asal ja aq post, byk ja yg meLIKE tp jrang yg mo COMMENT..

kuruk..kuruk..*(bunyi perutku)
td aq bangun pagi makan maggie..skg putar2 suda kpala ku..keLAPARan..weird~ perut ku lapar, kepala ku yg putar2..hehe..

hook..hok,,hokk...*(batuk bah)
aq masih sakit ni..batuk, selesma..nasib tada hingus..
suda juga aq makan ubat ni..alhamdulilah makin sihat ckit..

Sekian..:)

You May Also Like

1 Comments

  1. hihi. mmg kiut la sha. mcm tersipu sipu dan senyum simpul. :)

    ReplyDelete

Assalamualaikum..terima kasih sebab singgah, komen yang baik2 ja tau !! nanti sha singgah blog korang..In Sha Allah :)