Dia tag saya..saya tag kamu !!

, , 3 comments
Tadi ada Honeybee*thanks tag sha dlm c-box, jd sha tgklah blog dia
best la, main tag2..
jawab soalan esei mcm soalan exam pla..*bru ja abis exam

bah kalau kamu mau 
jom tgk syarat2nya.


Syarat-Syarat
  • Tidak boleh tag orang yang sama
  • Pastikan orang yang ditag tahu
  • ceritakan 11 perkara tentang diri anda :)
  • Jawab soalan yang diberikan
  • Buat soalan untuk org yang anda tag



bestkan?

11 perkara tentang diriku :)
  • Just Called me S.H.A
  • Have 2 sisters, 1 big brother and 4 younger naughty brothers
  • I'm a sweet auntie of three nephews and my single niece
  • My Sweet BFF~>Eranis
  • Addicted with Pink 
  • Caring person (cehhh)
  • Single but I'd found my future Husband (in relationship with My SB)
  • Quickly interested of new things but also quickly bored ~
  • Love <3 my Spongebob very much
  • I'm O.K to be a good wife hehehe
  • Simple but try to be a perfect person
hehe~ sha mls mo mengarang..simple kan..jd org nda boring baca :)

Soalan2 yang Ditanya

Soalan : ada tak org pngil anda dengan nama yang memalukan?
Jawapan : hahaha~ of course la ada..(dia tnya ada ka xda..just jwb ada) *wink

Soalan :Adakah anda seorang yang manja?
Jawapan : Yes I am..:)

Soalan : Pernah tak tidur dalam kelas..
Jawapan : hehe~ selalu beb !!

Soalan : Suka dengar lagu apa?
Jawapan : Byk sgt..e.g. Foverer by Mariah Carey and Because Im a girl by kiss

Soalan : Pernah tak shopping sampai 5 jam?
Jawapan :xpernah pun...lebih ada la :P

Soalan : Sapa yang anda sangat2 nak jumpa
Jawapan : Aaron.Aziz and Mohd Anas

Soalan : Pernah tak buat perkara yg memalukan dpn family @ kwn2 @ bf 
Jawapan : em..always :P

Soalan : Suka Makan Apa?
Jawapan : Makanan yg boleh dimakan dan halal

Puas hati ka ngn jwpn tu??

Soalan kamu mesti jawab !!
  • Kamu ada BF?
  • Pernah kah kamu bawa dia jumpa parent?
  • Nyatakan dua Persamaan kamu
  • Pernahkah kamu mencintai dua orang dalam 1 masa?
  • Kenapa itu Berlaku?
  • Jd Kamu pilih siapa??
jika kamu kata 'tidak' kepada semua soalan di atas, mesti kamu ini single..
so sha bg soalan ini tuk kamu..

  • Kenapa Masih memilih untuk jadi single?
  • Pernah terpikir untuk bercouple?
  • Siapa teman baik kamu?
  • Nyatakan dua persamaan kamu
  • Haiwan apa yg kamu suka?
  • Berapa kerap kamu mandikannya?
hehe~ best kan?
so apa tunggu lagi..join dong !!

dengan senang hati tag 5 bloggers sehati sejiwa ku :)

(llaki pun join bah !)

alhamdulilah penat berfikir..so giliran kamu ya!!..cayo2
kalau da siap..silih balas sini..sha mo tgk jwpan kamu..have fun guys

3 comments:

  1. oh//kmu suka sngt tdo dlm kelas yer..sma la..hehe
    jmpt komen
    http://ceritaladiespurple.blogspot.com/2012/03/hari-kurang-menaip-tahu-ke-apa-ni.html

    ReplyDelete
  2. dah jawab.

    ni >> http://kanak-kanakribena.blogspot.com/2012/03/jom-main-tag-tag.html

    ReplyDelete
  3. dah jwb..juz simple answer..certain2 question xjwb..hehee..soryy..
    http://pinkylady687.blogspot.com/2012/03/tag-from-cik-sha.html

    ReplyDelete

Assalamualaikum..terima kasih sebab singgah, komen yang baik2 ja tau !! nanti sha singgah blog korang..In Sha Allah :)