30 October 2014

Segmen Pencarian Bloglist November & Disember 2014

sHaRiNa eLyaNa | 8:55 PM | Be the first to comment!

29 Oktober 2014 sehingga 30 Oktober 2014

Jom Support Kisahsidairy.com

Gambar Base COC Paling Perghh

sHaRiNa eLyaNa | 8:31 PM | Be the first to comment!
Laju ja gamer COC klik kan..haha..sha ni pemain tegar jugalah..tapi lambat sangat nak pick up, maklumlah newbie..baru TH7 jika nak dibandingkan dengan Blogger Paly dan Zara..haha..hebat tidur..makan..coc..sha saja nak sharing base COC yang paling perghhh..sumber semua dari GOOGLE..

just kidding..haha






pergh kan? sha pun tak terfikir nak buat base macam ni, bukan apa..takut nak sedekah duit dan elixir tu..penat nak cari tu..huhu..sha dapat tahu yang KELAB BLOGGER Ben Ashaari pun ada buat Clan..wah hebat ni, sha tak mampu lagi nak join..haha..tunggu walls turn to purple baru boleh jalan2..

Siapa2 nak melawat sha..boleh visit dekat clan - Cute's Club (clan exclassmate)
Id : Sharinw (typo..abaikan haha) dan Opzzpinky..

Edit Blog Ashalya

sHaRiNa eLyaNa | 11:23 AM | Be the first to comment!

Dah lama rasanya tak edit blog, bukan tak nak ambil, cuma nak rest sekejap, design blog kena ada idea baru dapat quality yang deabak !! kan..Pn Ashalya ni dah lama nak suruh sha buatkan blog dia, cuma dia nak cari masa yang sesuai ja haha..

Kalau korang nak tahu, Pn Ashalya ni antara top commentator blog sha..terima kasih lya..so bebalik pada tema blog yang sha edit semalam, purple + turquoise, simple dan nice..

Sha suka part header tu, sweet sangat, semoga perkahwinan ini sampai ke syurga..dan selamat kembali ke pangkuan suami..hihi

Jom jenguk Pn blog
http://blogashalya.blogspot.com/

29 October 2014

Menang Contest Blog Comel by Sheda Ucu

sHaRiNa eLyaNa | 6:58 PM | Be the first to comment!

So exciting sebab dah lama tak menang GA/Contest..haha..adapun menang tak sampai2 hadiah..sabar ja lah..so kali ni join Contest Sheda, blog comel..tak sangka blog sha comel juga kan..hihi..Alhamdulilah dapat juga topup, shawl dan brooch...thanks penganjur http://www.shedaucu.com/ dan sponsor http://www.wawaashihara.com/ dan http://www.azhafizah.com/ jom kita follow mereka :)


28 October 2014

Plan Sim ONEXOX | Jimat dan Murah

sHaRiNa eLyaNa | 7:00 PM | Be the first to comment!
Ramai pengguna tidak puas hati dengan kadar internet di Malaysia..adakah anda begitu? sha perkenalkan simcard terbaru ONEXOX, sha sekarang guna simcard ni langgan internet serendah RM18/sebulan dan line laju sangat2 H+..puas main game COC dan yang paling best boleh hotspot dengan kawan..
Dengan harga RM10 setiap simcard akan diberi RM5 Kredit percuma..wahh..

Anda risau banyak sangat nombor nak guna? MNP ada, iaitu kekalkan nombor dan yang paling bestnya, siapa yang kekalkan no akan diberi 28bulan tempoh aktif, maksudnya selama itu anda tak perlu isi kredit bagai...jika nak isi ONEXOX boleh topup dari RM1 sahaja
Photo: Perrggghhh.. sampai tahun 2020 aktif
-------------------------------------------------
Kenapa boleh jadi macam ni????

--

Pengguna ONEXOX yang mengekalkan nombor lama, diberikan validity 28 bulan pada permulaannya dengan kredit tersedia RM5.

Jika user tersebut topup, validity akan bertambah mengikut nilai topup RM1=1 hari.

Tak hairanlah sebab user ni dah topup sebanyak RM525 bila dilihat pada Loyalty point yang dimilikinya.

--

Taknak ke jadi pengguna prepaid yang bijak macam ni?  Tak perlu bayar sewa talian macam postpaid(ada lagi tax 6%)

Rate murah, hanya: 

- 5 sen untuk panggilan bawah 10 saat
- 12 sen seminit untuk FnF(semua network)
- 15 sen seminit(sesama network)
- 18 sen seminit(lain network)

 * blok panggilan 30 saat

---------------------------------------
Sila LIKE page ni dulu http://www.facebook.com/onexoxmy1telco
---------------------------------------

Suhaila
Whatsapp/SMS : 0173158225

PM/inbox  http://www.facebook.com/messages/onexoxmy1telco

----------------------------------------

#nilai
#putranilai
#desakolej
Macam mana nak dapatkan topup? Korang boleh dapatkan di 7E, Petronas dan on9 dalam selfcare account korang..bila dah daftar nanti
Antara kelebihan ONEXOX
Tempahan boleh dibuat melalui sms/whatsapp 0128427478 -sha
atau terus layari website www.onexox.my
simcard limited, tiada booking, siapa cepat bayar..dia dapat

Entry yang masih PANAS

 
♥ Copyright © 2014 reserved |Template Edited by sHaRiNa eLyaNa