16 October 2014

Si Kembar Airin Aryana dan Arisha

sHaRiNa eLyaNa | 2:28 PM | Be the first to comment!

Lamanya tak update blog, huuu...10 hari tu..sejak balik Sandakan, line tenet lembap, so tak dapat nak menaip..ni pun try and error..kakaka..lagipun sha dah jadi Full Time Gamer..COC :P

Balik Sandakan, tak miss main dengan si kembar ni..Baru 5 bulan..comel, geram tengok..Nama dorang Airin Arisha (Adik) Airin Aryana (Kakak)

Korang rasa2 yang mana satu kakak? mana satu adik? yang senyum atau yang tahan ketawa..
teka..jangan tak teka hihihi
tak ada hadiah yaa..

06 October 2014

30days Photo Challenge - Day 5 | Hobby

sHaRiNa eLyaNa | 3:00 PM | Be the first to comment!

My new hobby, selain main COC, haha..spend time buat benda ni, kadang geram juga bila tak jadi ataupun rosak..lagi2 kita dah spend 2jam dengan benda ni..tapi bila dah siap walaupun nampak kurang kemas, terasa puas sangat..haha..

05 October 2014

30days Photo Challenge - Day 4 | Favorite Color

sHaRiNa eLyaNa | 7:30 PM | Be the first to comment!

haha..

04 October 2014

30days Photo Challenge - Day 3 | Handwritting

sHaRiNa eLyaNa | 10:17 PM | Be the first to comment!

hahaha lucu bila tengok tulisan sendiri..sungguh hodoh..dan tulisan sha pandai berubah2 ikut mata pen dan ikut mood...lagi2 kalau nak cepat..ahh cakar ayamlah jadinya


03 October 2014

30day Photo Challenge - Day 2 | Where you Work

sHaRiNa eLyaNa | 2:00 PM | Be the first to comment!
Actually sha tak kerja dah, sebelum Raya tu, sebab nak tolong mama buat kuih dan persiapan Raya hari tu, so sekarang di KK tolong kakak sha pula, jaga anak dia..bukan tak nak kerja cuma tunggu Asyraf masuk Taska dulu..baru cari kerja

Tapi sha duduk rumah bukan goyang kaki tau, sha niaga online, buat itu..ini..banyak lagi..alhamdulilah biarpun taklah besar mana gaji yang sha dapat..tapi ada lah..cikit2 hihih..

*gambar atas tu sha amik dari google..tertarik dengan kek yang sedap..nyummy..

Entry yang masih PANAS

 
♥ Copyright © 2014 reserved |Template Edited by sHaRiNa eLyaNa