02 October 2014

30day Photo Challenge - Day 1 | Selfie

sHaRiNa eLyaNa | 7:00 PM | Be the first to comment!

Yeahh..akhirnya jumpa juga another cabaran tuk sebulan..sha jumpa dekat blog ASHA LYA, cuma kali ni main dengan photo..kakakaka..oklah dari blog tak berupdate..kan..

So let me take a selfie :D

MiniGA by Nazirahyerr

sHaRiNa eLyaNa | 3:46 PM | Be the first to comment!

Klik banner kalau nak join yaaa

Seperti yg dijanjikan hari ini akan berlangsungnya MiniGA by Nazirahyerr
Ada 13 HADIAH cute2 yang menanti pembaca yang bertuah. Banyaknya.

Terima kasih pada yang sudi jadi sponsor ;-)

Syarat2 yang simple:
  1. Buat satu entry bertajuk "MiniGA by Nazirahyerr"
  2. Copy banner dan paste di entry. Jangan lupa backlinkan ke entry ini
  3. Follow blog penganjur dan sponsor  dan like fb penganjur
  4. Klik sini dan sini **jujur
  5. Tinggalkan link blog di ruangan komen
Follow blog
Like page
 

HADIAH
Keychain Sarawak x1
Keychain Melaka x1
Keychain + klip x2
Topup RM10 x2
Mini coach bag+klip rambut x3
Handmade klip x4

Hadiah ikut urutan di atas melalui random.org

SENARAI PESERTA

Masukkan blog penganjur ke bloglist anda supaya senang mengetahui pengumuman pemenang

JOM PAKAT2 JOIN!! JEMPUT JEMPUT

Harga Minyak Naik 20 Sen

sHaRiNa eLyaNa | 3:00 PM | 1 Comment so far

Huuu..panas..panas..sejak semalam benda jadi panas selepas PM bagi pengumuman harga minyak naik 20sen, sha actually erk..apa ni? ahh langsung tak tengok berita kan..haha..tengok FB dah berpulun2 status pasal berbaris nak isi minyak.

Minyak naik 20sen..Wajar ka tak?

Bagi sha, kira sha adalah pengguna, even belum ada sebijik kereta tapi ia menjejaskan kenderaan lain, contohnya pengangkutan awam, dorang lagi lah nak naikkan harga tambang..kan..

Kos penghantaran barang pun akan naik dek berita buruk ni..

Apa lah nak jadi..tahun depan dah ada GST..
makin hari, susah nak tanggung diri sendiri..

yang susah makin susah..
emmm...

30 September 2014

Rainbow Loom - DIY

sHaRiNa eLyaNa | 7:00 PM | 1 Comment so far

Comel ja bila buat gelang getah warna warni macam ni..ala senang ja buat ni..5minit dah siap..korang boleh buat sendiri..cari tutorial dekat u tube, tapi bahan kena ada lah kan..banyak lagi pattern menarik..sha mampu buat ni ja..haha yang basic..oklah lagipun sha buat ja, pakai tak..

Nak buat hadiah GA di FB nanti,,siapa nak??

Cabaran 30 Hari - Hari Ke30 | Perkara Menarik yang dibangga tahun ini

sHaRiNa eLyaNa | 12:14 PM | 1 Comment so far

This is a second last task..lepas ni blog akan cepat terabai..gonna make it impossible :D so..kita sekarang dipenghujung bulan 9...ohh wake me up when September end...hahaha...wake up guys

So perkara menarik yang buat sha berbangga are Finishing My Diploma and Got D License haha..walaupun agak lambat..sokay yang penting usaha kan...

Entry yang masih PANAS

 
♥ Copyright © 2014 reserved |Template Edited by sHaRiNa eLyaNa