24 October 2014

Non-Glitterati | Alahai Nuffnang

sHaRiNa eLyaNa | 7:30 PM | Be the first to comment!


Kali kedua rasanya dapat non-glitterati..kenapa dia merajuk dengan sha ni? adakah sebab sha kurang update blog sepanjang bulan ni? ohh Nuffnang, maafkan daku, line internet di kampung sangat menghampakan..
Tiket memujuk telah dihantar kemarin, hope nanti selesai masalah..
Tapi korang, sha dapat BE banyakk oohh..adakah ini akhirnya akan dapat sen sahaja?? macam dah biasa haha..korang dapat juga tak??
anyway..thanks Nuff

Doa Akhir Tahun

sHaRiNa eLyaNa | 12:30 PM | Be the first to comment!
InsyaAllah hari ini 24/10 bsamaan 30 zulhijjah @ jumaat, adalah hari terakhir utk tahun ini.
Jangan lupa... 

Slps Asar hari ini baca Doa Akhir tahun dan perbanyakkan Istighfar sehingga masuk maghrib.  Slps solat maghrib baca doa Awal tahun dan banyakkan berselawat sampai masuk Isyak. InsyaAllah kita akhiri tahun ini dgn Istighfar dan mulakan tahun baru dgn Selawat. Semoga :-
  • Allah terima semua amalan kita pada tahun ini.
  • Sama2 bhijrah utk membentuk keperibadian yg lebih sempurna
  • Meningkatkan amal ibadat yg semata2 hanya kerana Allah swt.
  • Menjaga kedua ibu bapa dgn yg termampu kita laksanakan.
  • Membina/mengukuh & menjaga silaturahim antara ahli keluarga dgn lebih baik.
  • Semoga kita semua diberikan hidayah, keampunan serta rahmat Allah swt.. 
Amin ya Rabbal Alamin.
Selamat memyambut Maal Hijrah..

23 October 2014

Dia bukan Jodoh Awak

sHaRiNa eLyaNa | 8:01 PM | Be the first to comment!
Tabahlah wahai sahabatku yang kini sedang putus cinta, yang pernah mengalaminya, dan mampu berdiri semula itu kuat..salute !! buat apa nak dikenangkan benda dah jadi, sepatutnya kita lebih bersyukur Allah sedarkan kita dari cinta yang kurang sempurna..

Dan ingatan buat diri sendiri juga, jangan terlampau bahagian dengan cinta yang sekarang..hihi...
Doakan yang terbaik untuk sha yaaa

16 October 2014

Si Kembar Airin Aryana dan Arisha

sHaRiNa eLyaNa | 2:28 PM | Be the first to comment!

Lamanya tak update blog, huuu...10 hari tu..sejak balik Sandakan, line tenet lembap, so tak dapat nak menaip..ni pun try and error..kakaka..lagipun sha dah jadi Full Time Gamer..COC :P

Balik Sandakan, tak miss main dengan si kembar ni..Baru 5 bulan..comel, geram tengok..Nama dorang Airin Arisha (Adik) Airin Aryana (Kakak)

Korang rasa2 yang mana satu kakak? mana satu adik? yang senyum atau yang tahan ketawa..
teka..jangan tak teka hihihi
tak ada hadiah yaa..

03 October 2014

Excited nak balik kampung?

sHaRiNa eLyaNa | 9:30 AM | Be the first to comment!
Al kisahnya, kemarin sha nampak post moment kawan, dia pulang kampung, eh apasal dia pulang..laa..Raya ahad ni kan? sha langsung lupa..aduhai..tiket tak tempah lagi..tak excited nak balik beraya ni..1st time tak excited..hahaha..maybe sebab Raya Haji kan? Raya sehari jaaa...

Sebab tak excited tu yang buat book online pun tersilap masa, sepatutnya pagi, ini pula balik malam..yang penting selamat sampai rumah hari ini..doakan..

Bismillah..

Entry yang masih PANAS

 
♥ Copyright © 2014 reserved |Template Edited by sHaRiNa eLyaNa